Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13 май

Спорт

Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13 май

Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13 май - Tribune.bg

Със заповед № РД-09-327/11.04.2020 министърът на младежта и спорта Красен Кралев удължи срока на забрана за провеждане на спортни мероприятия до 13.05.2020 г., съобщиха от Министерството на младежта и спорта.

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на коронавирус COVID-19 на територията на Република България се преустановява до 13.05.2020 г. провеждането на всякакъв вид масови мероприятия, включително спортни, културно-развлекателни и научни (кина, театри, концерти, музеи, конференции, симпозиуми, спортни и СПА центрове, фитнес-зали и други).

Преустановени са и всякакви групови форми на дейност и работа с деца и ученици, извън системата на предучилищното и училищното образование, които се организират и провеждат от физически и юридически лица, независимо от правно-организационната им форма.

Заповедта на министър Красен Кралев е издадена във връзка със Заповед № РД-01-195/10.04.2020 г. на министъра на здравеопазването и ще бъде съобщена на всички лицензирани спортни организации и техните членове.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети