Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кралев: Възмутен съм от отношението на организаторите на мача между Пулев и Джошуа

Спорт

Кралев: Възмутен съм от отношението на организаторите на мача между Пулев и Джошуа

Кралев: Възмутен съм от отношението на организаторите на мача между Пулев и Джошуа - Tribune.bg
Снимка:

Задкулисната война, която се води, помрачава грандиозния блясък на събитието с участието на български спортист, заявява министърът на младежта и спорта

Възмутен съм от отношението на промоутърите и организаторите на мача между Пулев и Джошуа. Това заявява в своя профил във Фейсбук министърът на младежта и спорта Красен Кралев.          

„В събота Кубрат Пулев ще се изправи срещу Антъни Джошуа за световната титла по бокс в тежка категория. Това е изключително спортно събитие и предизвиква интереса на милиони по целия свят. В залата обаче няма да има нито един български журналист. Възмутен съм от отношението на промоутърите и организаторите на мача, които категорично отказват да съдействат на българските медии“, пише Кралев.

Още в петък, когато е научил за този казус, българският министър е изпратил писмо до своя колега във Великобритания. В понеделник той е получил отговор, че българските журналисти могат да изпълнят своите служебни задължения и да бъдат на мястото на събитието, след като изпълнят определени условия.

„За съжаление мениджърските интереси и интриги на компанията, управлявана от Еди Хърн не позволява присъствието на наши репортери, оператори и фотографи както на събитията преди двубоя, така и на самата среща. Всичко това ме навежда на мисълта, че в щаба на Джошуа се страхуват сериозно от българския боксьор. Задкулисната война, която се води, помрачава грандиозния блясък на събитието с участието на български спортист. Надявам се, че това не се прави с цел да бъде разконцентриран Кубрат Пулев. Той си заслужи да бъде претендент за световната титла и цяла България ще му стиска палци в събота вечер срещу Джошуа“, заявява още Красен Кралев и допълва:

 „Успех, Кобра! На ринга всички ще бъдем с теб!“                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                        


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети