Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Красимир Чомаков: На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!

Спорт

Красимир Чомаков: На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!

Снимка:

Бившият национал се завърна от Италия и се присъедини към щаба на „червените“ като асистент на треньора Стамен Белчев

На ЦСКА не се отказва по никакъв повод!, обяви бившият национал Красимир Чомаков в интервю за Дарик радио. Той се завърна от Италия и се присъедини към щаба на „червените“ като асистент на треньора Стамен Белчев.

Чомаков заяви, че на ЦСКА никога не се отказва и по никакъв повод. Той също така коментира титлата на Ливърпул, чакана 30 години, и сподели, че мечтае някой ден да бъде старши треньор на любимия си български клуб – ЦСКА.

„За много хора ще е интересно да чуят как попаднах в щаба на Стамен Белчев, но за мен няма значение. Важното е, че след 20 години отново съм в ЦСКА. Прекарах дълги години в Италия, но когато ме потърсиха въобще не се почудих. Става въпрос за моя любим отбор в България, затова взех веднага самолета“, започна Чомаков.

„Критикувал съм ЦСКА в добрия смисъл, винаги съм искал да помагам. До преди моето идване бях фен и гледах отстрани, сега съм вътре. Нямам право да говоря за политиката на клуба“.

„Само в мечтите ми е някой ден да съм старши треньор на ЦСКА. Днес, утре и други ден ще съм помощник на Стамен Белчев. Както винаги съм го правил с хъс и страст ще дам всичко за любимия си отбор, за да може ЦСКА отново да спечели трофей“, заяви бившият национал.

„В последните години все нещо не стига на ЦСКА. Трябва да работим здраво и така можем да преборим Лудогорец. Аз съм учен да гледам какво става само само в моята къща. Уважаваме другите отбори, но на терена се решава всичко“.

„На феновете на ЦСКА мога да кажа единствено да вярват в отбора и ръководството, ние ще направим всичко възможно да ги радваме с резултати. Чакаме по най-бързия начин да се завърнат на стадиона и да бъдат нашия 12 играч, дано скоро сме заедно. Искам да благодаря на господин Белчев и най-вече на господин Ганчев за доверието към мен и се надявам да го оправдая. Обичам предизвикателствата, така че вече съм настроен да работя в българския футбол“, завърши изказването си помощникът на Стамен Белчев.  


Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още