Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кратък романс: Григор и Лолита са се разделили

Спорт

Кратък романс: Григор и Лолита са се разделили

Кратък романс: Григор и Лолита са се разделили - Tribune.bg
Снимка:

Всички се питат: Приключи ли любовният романс между първата ракета на България в тениса Григор Димитров и руската красавица Лолита Османова?

Причината за тези вълнения е социалната мрежа Instagram, в която Гришо е един от най-следваните български спортисти. Той има над 1 милион последователи, но дъщерята на руския олигаргх Елдар Османов вече не е един от тях.

Нашият тенисист също е спрял да следва Лолита, като за последно двамата бяха видени заедно на рождения ден на рускинята в началото на месеца. Тогава хасковлията се включи в празненствата в Монте Карло, където бяха и семейството и приятелите на 26-годишната красавица.

При една от последните ѝ публикации в социалните мрежи, обаче, нейните последователи забелязаха, че Лолита вече не носи спрягания за годежен пръстен от Григор, а го е заменила с друго бижу.

Григор и Лолита до този момент не бяха публикували общи снимки в профилите си в социалните мрежи, като се показваха заедно само на сторита. Това за пръв път се случи през ноември миналата година.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

льольо Бягай далеч от рускинята , момче! Бягай!
15.07.2021 10:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети