Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кредитори на старото ЦСКА може да съдят синдика Дора Милева

Спорт

Кредитори на старото ЦСКА може да съдят синдика Дора Милева

Кредитори на старото ЦСКА може да съдят синдика Дора Милева - Tribune.bg
Снимка:

Вероятно ще е за пропуснати ползи – и то в сериозен размер

Кредитори на старото дружество на ЦСКА, които имат да получават пари, обмислят да заведат дело срещу синдик Дора Милева, която ги бави. Вече повече от месец сумата е изплатена изцяло, но в последния ден се оказа, че все пак имало проблем с имотите край Бяла.

„След като на няколко съдебни заседания се е твърдяло, че всичко е наред, сега не си получаваме парите. Предоставил съм банкова сметка и всичко, което се изисква. В момента се консултирам с юрист какво дело да се заведе и срещу кого. Вероятно ще е за пропуснати ползи, и то в сериозен размер“, категоричен е един от бившите служители на ЦСКА.

Още през миналата година стана ясно, че в масата на несъстоятелността са включени имоти, които не са на ЦСКА. Тогава адвокатите на фирмата „Ред Анималс" искаха обяснения, но им бе отвърнато, че всичко е наред.

Ден преди превеждането на сериозната сума от над 7 милиона лева се оказа, че и сега хората няма как да си получат парите. Спечелилата фирма също не е въведена във владение на имуществото.

Имотите край Бяла бяха най-ценното в активите на старото дружество и накрая ще излезе, че търгът е бил напълно незаконен.

Източник: Новспорт


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети