Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кристиано Роналдо е с коронавирус

Спорт

Кристиано Роналдо е с коронавирус

Кристиано Роналдо е с коронавирус - Tribune.bg
Снимка:

По първоначална информация 35-годишният шампион на Италия няма симптоми, но ще бъде в изолация

Кристиано Роналдо е дал положителна проба за коронавирус, съобщават  Ройтерс и Би Би Си. По първоначална информация 35-годишният шампион на Италия няма симптоми, но ще бъде в изолация.

Новината бе потвърдена и от футболната федерация на Португалия.

Нападателят на Ювентус е контактувал със свои съотборници от националния отбор на Португалия. Това стана ясно от снимка в Инстаграм, която Роналдо вчера публикува. На нея той е с други национали, а текстът към снимката гласи: "Заедно на терена и извън неговите предели".

Според съобщенията Роналдо не проявява симптоми на заболяването и се чувства добре. Заради болестта той ще пропусне утрешния мач на Португалия срещу Швеция от 4-и кръг на турнира Лига на нациите на УЕФА.

За последно нападателят на Португалия и Ювентус игра преди два дни в мача между отборите на Франция и Португалия. Двубоят беше от третия кръг от Лига А на Лигата на нациите, който завърши с нулево равенство.

Роналдо премина в Ювентус през лятото на 2017 г. от Реал Мадрид за 117 млн. евро. Този сезон той взе участие в два мача от първенството на Италия, в които вкара три гола (един от дузпа). Контрактът на звездата е до лятото на 2022 г. Роналдо има 167 мача и 101 гола за Португалия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати