Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Погнаха Кристиано Роналдо и Джорджина за нарушаване на мерките срещу COVID-19

Спорт

Погнаха Кристиано Роналдо и Джорджина за нарушаване на мерките срещу COVID-19

Погнаха Кристиано Роналдо и Джорджина за нарушаване на мерките срещу COVID-19 - Tribune.bg
Снимка:

Кристиано Роналдо и дамата на сърцето му Джоржина Родригес ще бъда разследвани от властите в Италия за предполагаемо нарушение на здравния протокол по време на пандемия, след като са си позволили да преминат от един регион на страната в друг, без да имат право.

Става дума за кратката им ваканция преди дни в ски курорта Курмайор в автономния регион Вале д’Аоста в Северна Италия. Местната полиция се е самосезирала и е започнала проверка, защото по принцип футболистът на Ювентус и любимата му не са имали право да бъдат там.

Двамата са пътували от Пиемонт до Вале д’Аоста и са отседнали за два дни в затворен хотел в планинския район. Проблемът е, че двата региона са в оранжевата зона на разпространение на вируса и съответно напускането на границите им е забранено. В Италия регионите са разделени по определени цветове в зависимост от честота на заразените с коронавирус и ако си в такъв с оранжев цвят, нямаш право да го напускаш, освен ако не е да ходиш на работа или в твоя друга къща.

Роналдо не беше в групата за изминалия двубой на Юве срещу СПАЛ за Купата на страната и използва това да бъде с Джорджина за нейния рожден ден. В социалните мрежи се появи клипче, на което двамата влюбени се возят на моторна шейна. Ако бъдат признати за виновни, двамата най-вероятно ще се разминат само с глоба.

Това не е първо прегрешение на звездата на Юве, след като преди месеци португалецът пак наруши протокола като избяга от наложената изолация на Юве, за да се присъедини към лагера на националния му тим. Случаят беше предаден на прокуратурата, но последствия за футболиста все още не е имало. Дни по-късно Кристиано се оказа положителен с COVID-19.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети