Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кристиано Роналдо вдъхнови Манчестър Юнайтед за важна победа в Шампионската лига

Спорт

Кристиано Роналдо вдъхнови Манчестър Юнайтед за важна победа в Шампионската лига

Кристиано Роналдо вдъхнови Манчестър Юнайтед за важна победа в Шампионската лига - Tribune.bg

Байерн Мюнхен се наложи над Динамо под снега в Киев

Английският футболен гранд Манчестър Юнайтед постигна изключително ценна победа в борбата си за продължаване към осминафиналите в Шампионска лига. При официалния дебют на временния мениджър Майкъл Карик, "червените дяволи" надвиха Виляреал с 2:0 като гости. Това се случи, след като голямата звезда на отбора – Кристиано Роналдо откри резултата в 78-та минуа, а в 90-та Джейдън Санчо подпечата успеха.

Победата направи така, че Манчестър Юнайтед излезе на върха в група F с 10 точки и остави на три зад себе си втория Виляреал. За Юнайтед ситуацията е сравнително лека, тъй като му предстои домакинство на швейцарския клуб от тази група, докато Аталанта и Виляреал биха влязли в пряк спор за допълнителеното място и мачове в Шампионска лига и през пролетта.

 

В същото време Байерн спечели с 2:1 гостуването си на Динамо Киев и си осигури първото място в група "Е" на Шампионската лига. Голяма част от двубоя се игра при силен снеговалеж. Роберт Левандовски даде аванс на баварците, след като отбеляза феноменално попадение със задна ножица. Кивсли Коман добави едно попадение до почивката. До края  Денис Гармаш върна едно попадение, но това бе всичко, на което бяха способни домакините.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати