Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски: Бием ЦСКА сега, а за Купата сами ще паднат

Спорт

Крушарски: Бием ЦСКА сега, а за Купата сами ще паднат

Крушарски: Бием ЦСКА сега, а за Купата сами ще паднат - Tribune.bg
Снимка:

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски демонстрира готовност да се сдобри с ръководството на ЦСКА и обяви, че е крайно време клубните шефове в България да гледат мачовете заедно.

„Аз с феновете на ЦСКА нямам никакви проблеми. Постоянно ме спират и си говорим по всякакви теми. Не съм си позволявал никога да псувам и да обиждам колегите, какъвто и селянин да ме изкарват. Доста търпелив човек съм. В „Надежда“ някои хора показаха, че имат проблеми с етиката. При това такива, които ги познавам от деца. Хората, които си даваме парите за футбола, обаче трябва да спрем да се гледаме като мароци в полог, а да се уважаваме и да седим заедно по време на мачовете. Това ще е добър пример за цялата ни футболна общност“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Бизнесменът е оптимист за изхода на днешния мач след трите поредни победи, които записаха неговите футболисти. „Бием и тръгваме смело нагоре в класирането. Сега като спечелим, после за купата сами ще паднат“, категоричен е Крушарски в типичния си стил.

Неговият отбор тренира вчера в ранния следобед в Пловдив, след което пътува за София. „Черно-белите“ отново отседнаха в комплекса „Царско село“, където днес сутринта ще проведат тонизиращо занимание. Не се очакват сериозни размествания в титулярния състав. Със сигурност младият Мартин Паскалев, който игра стабилно на мястото на наказания Милош Петрович срещу Локомотив София.

„Опитваме се да му вдъхнем по-голяма увереност. Постоянно работим с него. Самият аз искам да му предам целия си опит“, коментира треньорът на „смърфовете“ Александър Тунчев.

„Важно е да не се поддадем на напрежението. Имаме своите шансове срещу всеки съперник и сме го доказали. Срещу най-добрите отбори винаги играем силно. Това, че сме спечелили три пъти поред, нищо не значи. Да, имаме повече спокойствие и увереност, но като цяло сме наясно с възможностите си. Имаме своите проблеми и постоянно работим, за да се обиграем по-добре и да провеждаме по по-успешен начин мачовете си. Венсан ще ни липсва, но се надявам за следващите срещи да е на линия“, коментира още Тунчев, който не крие, че е взел доста неща от периода, в който е работил заедно със Стойчо Младенов.

„Същото се отнася за всички треньори, с които съм работил и като играч, и като помощник. Бруно Акрапович също не прави изключение“, каза още младият специалист.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети