Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски намери нов партньор за Локомотив Пд

Спорт

Крушарски намери нов партньор за Локомотив Пд

Крушарски намери нов партньор за Локомотив Пд - Tribune.bg
Снимка:

Собственикът на „черно-белите“ анонсира още около Великден, че ще има добри новини за клуба и очевидно те вече са факт.

Христо Крушарски разкри, че е намерил партньори, които да му помагат в издръжката на Локомотив (Пловдив).

По думите му хората, които ще помагат, имат сериозни контакти в чужбина и достъп но инвестиционни фондове. Представител на новите партньори, които се очаква да допринесат за вдигането на бюджета на Локо и гарантирането на финансова стабилност, вече е започнал работа на „Лаута“.

Литовецът Лауринас Розгис, който от години има бизнес и в България, ще изпълнява функции на финансово-административен директор. Той вече е бил представен пред треньора Александър Тунчев и спортния директор Георги Иванов.

„Това са промени с цел растеж. Надяваме се да имаме по-добри перспективи и да подготвим добър отбор за третото поредно участие в европейските турнири. В момента събират необходимите играчи, за да имаме отбор, който да не отстъпва. Аз вече казах, че следващото предизвикателство ще е атака на титлата. Мисля, че постигнахме достатъчно, за да приемете думите ми на сериозно. Искам да изиграем и поне три кръга в новия турнир Лига на конференциите“, коментира Крушарски пред „Мач Телеграф“

„В момента съм по срещи. Ще поговорим на спокойствие в следващите дни“, лаконичен бе самият Розгис, потърсен за коментар. Той има опит като управител и съдружник в няколко фирми от сферата на не банковото кредитиране. Декларирал е сериозни контакти в Русия, Украйна и други страни. Той ще участва в управлението на клуба, без да се меси в спортната част. Надеждите са Локомотив да стане по-конкурентен на трансферния пазар и да предлага по-високи заплати, с които да привлече наистина класни попълнения. Собственикът обаче настоява и за налагането на повече млади българи в състава. В следващите дни новите партньори в Локомотив ще поставят и свои рекламни пана на стадиона, а Розгис ще бъде представен и пред футболистите в понеделник, когато отборът ще стартира подготовката си за следващия сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети