Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушарски се раздели с половината акции на Локомотив Пд

Спорт

Крушарски се раздели с половината акции на Локомотив Пд

Крушарски се раздели с половината акции на Локомотив Пд - Tribune.bg
Снимка:

Собственикът на Локо Пд Христо Крушарски официално е прехвърлил половината от акциите си в клуба на своите нови партньори.

Още преди Нова година това събитие бе анонсирано, но документалнo явно е оформено едва вчера.

Малко преди обед бизнесменът бе забелязан да излиза от сграда в столицата, в която се помещава ръководството на един от новите рекламодатели в клуба.

Според предварителната договорка, за която самият Крушарски няколко пъти е потвърждавал пред „Мач Телеграф“, той и партньорите му си поделят издръжката на клуба.

Решенията също ще бъдат съвместни, както на практика е от няколко месеца. Новите партньори на Крушарски имат свой представител в управата на клуба в лицето на Лъчезар Вълканов.

Той е член на УС и заедно с Румен Руйчев осъществява оперативната власт на „Лаута“. Вълканов през зимата помагаше и на треньора Александър Тунчев със съвети относно кондиционната подготовка.

Около финансирането и бъдещето на Локо Пд в последно време има различни интерпретации, но към момента официалното очевидно се ограничава с прехвърлянето на акциите, с което „черно-белите“ се сдобиват с втори мажоритарен собственик.

Той обаче на този етап остава в сянката на медийното внимание, макар че в самия отбор вече са наясно със ситуацията.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети