Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Крушчич: Гриша Ганчев настоя да стана треньор на ЦСКА

Спорт

Крушчич: Гриша Ганчев настоя да стана треньор на ЦСКА

Крушчич: Гриша Ганчев настоя да стана треньор на ЦСКА - Tribune.bg

Наставникът лично е бил поканен от собственика на "армейците"

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю пред сръбската медия „Sport Klub”, в което говори за ситуацията в „червения” клуб. 43-годишният специалист изтъкна, че лично босът на ЦСКА Гриша Ганчев го е поканил да поеме родния гранд. Той направи и сравнение между българското и сръбското първенство.

"Лично Гриша Ганчев настоя да стана старши треньор на отбора. Познаваме се добре от Литекс и за мен е голяма чест да водя на най-успешния български клуб. От идването на г-н Ганчев в ЦСКА през 2015 година има голямо подобрение в инфраструктурата, особено в тренировъчната база. Плановете са да се построи нов стадион. Като цяло амбициите са големи и пред клуба се очертават добри перспективи.”

„Лудогорец е доминиращата сила в българския футбол. За тях не е проблем да привличат футболисти за повече от милион. От друга страна съм сигурен, че съвсем скоро ЦСКА ще може да се бори за шампионската титла. Сегашното ръководство със сигурност няма да се задоволи с второто място” казва Милош Крушчич.

„Моят клуб искаше да купи някои талантливи млади българи, но техните отбори им поставиха нереално високи цени. Затова беше взето решение да се привлекат чуденци, които вече са завършени футболисти, но въпреки това са по-евтини от играчи, които тепърва трябва да напредват, за да може да се разчита на тях.”

„Мисля, че като ниво българското и сръбското първенство са сходни. Българската лига  е по-непредвидима и интересна. Факт е, че има един отбор, който превъзхожда другите, но качеството на останалите е балансирано. Може би това е така заради повечето чужденци” продължи сръбският наставник.

„Ситуацията в клуба е стабилна. Засега не виждам да има сериозни проблеми и в другите отбори освен Левски. Техният собственик беше обвинен в корупция още в началото на годината и това не е свързано с пандемията. Вярвам, че градският ни съперник ще се измъкне от тази ситуация", завърши Крушчич.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА, крушчич

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети