Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Куадрадо защити Алегри

Спорт

Куадрадо защити Алегри

Куадрадо защити Алегри - Tribune.bg

Ювентус загуби с 0:2 при гостуването си на Макаби Хайфа в Шампионска лига и така за пореден път разочарова своите фенове през този сезон.

"Бианконерите" бяха считани за фаворити и в този мач целта беше да спечелят трите точки и да съхранят шансовете си за продължаване напред в Шампионска лига, но тимът на Масимилиано Алегри отново имаше проблеми и допусна поражение, което допълнително ще увеличи напрежението върху треньора.

„За съжаление във футбола се случват такива неща. Трябва да се опитаме да обърнем страницата възможно най-скоро, сега да се фокусираме върху Серия А, защото можем да излезем от тази ситуация, само ако сме единни. Има риск да отпаднем още в груповата фаза на Шампионска лига, но можем да излезем от тази ситуация, ако сме единни. Докато има шанс, трябва да вярваме докрай, да продължим да работим, да даваме 100% и да се надяваме, че нещата ще се променят“, посочи Хуан Куадрадо, който защити Алегри.

„Треньорът прави всичко, за да ни върне на правия път, всички сме един отбор и повече сме виновни тези на терена. Трябва да дадем повече, като започнем от по-опитните. Трябва да имаме вяра в себе си като отбор и като семейство. Измъквали се от много трудни ситуации преди и мисля, че това е възможност да го повторим“, завърши колумбиецът.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Ювентус

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп