Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев подписа договора за мача с Джошуа

Спорт

Кубрат Пулев подписа договора за мача с Джошуа

Кубрат Пулев подписа договора за мача с Джошуа - Tribune.bg
Снимка:

“Щастлив съм, че ще имам възможност да покажа пред света колко силен съм всъщност", заяви българинът

Кубарт Пулев ще се боксира срещу световния шампион Антъни Джошуа на 20 юни в Лондон на стадиона на "Тотнъм", който е с капацитет за 62 хиляди зрители.

Договорът между двете страни вече е официално подписан и битката между българския боксьор, който е задължителен претендент за пояса на Международната боксова федерация (IBF) и британеца, е гарантирана.

“Щастлив съм, че ще имам възможност да покажа пред света колко силен съм всъщност", коментира Кубрат Пулев в профила си във Фейсбук.

Мениджърът на Джошуа Еди Хърн също потвърди, че договорът е парафиран от двете страни. Той допълни, че се надява двубоят на неговия клиент с Тайсън Фюри да се проведе през декември.

Пулев беше близо до двубой със световния шампион в тежка категория през октомври 2017 година, когато разкъсан гръден мускул го спря от битка с Джошуа. Кобрата получи възможност да стане световен шампион за първи път през 2014 г., когато бе нокаутиран от Владимир Кличко в Хамбург. Българинът (28 победи -1 загуба) за последно се би срещу американеца Райдъл Букър на 10 ноември 2019, когато спечели по точки във Фресно, Калифорния. Джошуа пък е с баланс 23-1, като единственото му поражение дойде от Анди Руис-младши през юни миналата година./БНР


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети