Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Кубрат Пулев с нов съперник за галавечерта на 14 май

Спорт

Кубрат Пулев с нов съперник за галавечерта на 14 май

Кубрат Пулев с нов съперник за галавечерта на 14 май - Tribune.bg
Снимка:

Българският боксьор Кубрат Пулев ще се изправи срещу американеца Джери Форест на 14 май по време на галавечерта в Ингълууд, Калифорния.

Първоначално Кобрата трябваше да боксира срещу руснака Андрей Федосов, но поради неясни засега причини се е наложило Ковальов да бъде сменен от Форест.

Джеръми Форест е на 33 години, играе с обратен гард и до този момент на професионалния ринг е с баланс от 26 победи, 4 загуби и 2 равенства. Любопитното е, че и двете равенства на американеца дойдоха в последните му две срещи с Майкъл Хънтър и Джълей Джан.

За Кубрат пък това ще бъде завръщане на боксовия ринг за първи път след загубата от Антъни Джошуа в битката за световната титла през декември 2020 година. През миналата година пък Кобрата се изправи срещу Франк Мир в битка от новия формат „Триад комбат“, който противопоставя едни срещу други боксьори и ММА бойци.

Двубоят между Кубрат Пулев и Джеръми Форест ще бъде подгряващ за основното събитие на вечерта - двубоят на по-малкия от братята Пулеви Тервел срещу бившия световен шампион Сергей Ковальов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети