Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Купата на България има нов спонсор

Спорт

Купата на България има нов спонсор

Купата на България има нов спонсор - Tribune.bg
Снимка:

На специална пресконференция пред медиите бе представен новият генерален спонсор на турнира за Купата на България - Sesame.

Надпреварата сменя своето име и вече ще се казва Sesame Купа на България, а заедно с това предстоят и други промени.

Регламентът на надпреварата се запазва, но се увеличава сумата, която ще се разпределя между отборите-участници. Общото увеличение е 25%, като все още не е коментирано точното разпределение.

"Благодаря на партньорите ни - Нова Броудкастинг Груп, БФС и ПФЛ. Развълнувани сме да станем част от семейството на българския футбол, посредством една от най-любимите надпревари на всички футболни привърженици. От днес Купата на България не само сменя своето име, а има желанието да разгърне потенциала на турнира и да създаде нещо ново. Планираме нещо, което не е правено в България - нов медиен продукт, който да даде нещо повече на феновете. По средата на този сезон ще загатнем за това, но от началото на следващия сезон ще разгърнем пълния си потенциал", заяви изпълнителният директор Деян Димитров.

Директорът на спортния отдел на Нова Броудкастинг Груп - Веселин Василев, също изрази емоциите си от новото партньорство.

„Искам да благодаря на всички. Бих започнал с едно връщане назад във времето, когато започнахме да излъчваме турнира за Купата на България. След това започна увеличаване на бройката на мачовете, с опаковане на богата студийна програма и в последните години и на тегленето на жребия в нашата студийна програма. Това се увенча с успех и ще има нов споносор на турнира. Искам да благодаря и на Sesame, че положиха усилия и повярваха в този турнир“, заяви Веселин Василев.

Отговорникът за националните отбори - Георги Иванов, пожела успех на участниците в турнира.

„Смятам, че Купата е била винаги интересна с непредсказуемостта си. Смятам, че партньорството между БФС и Sesame, ще бъде добро. Ще видим в бъдеще резултатите от това. Пожелавам успех на отборите в надпреварата и съм сигурен, че мачовете ще бъдат интересни“, заяви Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати