Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ла Лига: Реал Мадрид е само на три точки зад Атлетико

Спорт

Ла Лига: Реал Мадрид е само на три точки зад Атлетико

Ла Лига: Реал Мадрид е само на три точки зад Атлетико - Tribune.bg

Отборът на Реал Мадрид успя да изтръгне важна победа с 1:0 при гостуване на Валядолид в пореден мач от 24-тия кръг в Ла Лига.

Каземиро успя да даде аванс на своя тим в 65-та минута, за да зарадва Зинедин Зидан и компания, докато домакините на свой ред затрудниха Тибо Куртоа в няколко ситуации.

Домакините започнаха срещата далеч по-уверено. До 8-ата минута те вече имаха три чисти положения, като само отличните намесите на Тибо Куртоа спасиха "лос бланкос" в този период.

В 30-та минута Кике затрудни Куртоа, но той успя да се намеси, за да опази отново вратата си. Минута по-късно Мариано Диас видя как попадението му беше отменено заради засада.

Въпреки силното представяне на Валядолид, "белите" успяха да открият резултата през второто полувреме. Тони Кроос намери с изящно центриране от свободен удар главата на Каземиро, който не сбърка, за да даде аванса на своя тим.

До края на срещата нов гол не падна и така мадридчани вече дишат във врата на Атлетико Мадрид, само на 3 точки зад своя градски съперник. Момчетата на Зидан са и с мач повече.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети