Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лъч надежда за футболния Дунав

Спорт

Лъч надежда за футболния Дунав

Лъч надежда за футболния Дунав - Tribune.bg
Снимка:

Кандидат за кмет обеща финансова стабилност

Появи се надежда за намиращия се в тежко финансово състояние отбор на Дунав.

Тя бе дадена от кандидата за кмет на община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ, Диана Иванова, която бе подкрепена от местна коалиция, в която участват СДС, Движение България на гражданите, Съюз на свободните демократи, Българска нова демокрация и Движение 21 на балотажа.

Съперник на Диана Иванова във втория тур на изборите тази неделя е Пенчо Милков, който е много далеч от футбола и спорта.

Близки до кандидата на БСП твърдят, че той се заканил "да закрие ритнитопковците", пише Novsport.com.

Това доведе до отчаяние феновете в Русе, които наскоро официално поискаха помощ от премиера Бойко Борисов, а сега получиха лъч надежда от Диана Иванова.

„Аз вече заявих ясно подкрепата си за ФК Дунав с присъствието си на стадиона и ако бъда избрана за кмет, ще работя за осигуряване финансовата стабилност на клуба и успешното му участие в елита“, отговори тя на въпрос, свързан с футболния отбор.

„Мястото на Дунав е там и няма да допусна сриването му отново надолу в йерархията на българския футбол. Същото се отнася за волейбола и баскетбола, които са приоритетни спортове за нашия град. Що се отнася до ползването на базата в училищата, това е една интересна идея, която ще обсъдя с експертите от моя екип и директорите на училищата. Убедена съм, че можем да намерим подходящата формула, за да привлечем повече деца към занимания със спорт“, допълни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Дунав ФК

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати