Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лампард: Трябва да скъсим разликата с Ливърпул и Сити

Спорт

Лампард: Трябва да скъсим разликата с Ливърпул и Сити

Лампард: Трябва да скъсим разликата с Ливърпул и Сити - Tribune.bg
Снимка:

Мениджърът на лондончани не мисли да спира с трансферите

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, призна, че би искал да привлече още няколко футболисти през предстоящия трансферен прозорец. Лондончани имаха забрана миналото лято и нямаха право да осъществяват входящи трансфери, но по всичко изглежда, че това лято смятат да наваксат.

До момента Челси си осигури подписите на Хаким Зиеш и Тимо Вернер, които бяха желани от редица европейски топ отбори, но в крайна сметка предпочетоха "Стамфорд Бридж". Английският специалист обаче не се задоволява само с това и смята, че има шанс да обогати състава си още повече.

"Това е Челси и искаме да запълним празнините, а трансферите на Тимо и Зиеш определено са много добри. Имаме и други постове, на които искаме да се развиваме, така че смятам, че можем да вземем още играчи", заяви Лампард.

"Знаем, че разликата с Ливърпул и Манчестър Сити е голяма в последно време, така че трябва да я скъсим. Но преди всичко трябва да сме готови да дадем времето, от което новите играчи се нуждаят, за да се адаптират."

"Прекарах дълги години тук като играч и съм наясно, че хората винаги обсъждат мениджъра и връзката му с борда, със собственика. Добрите ни трансфери показват, че ние работим заедно, като екип, и всеки си изпълнява задълженията в опит да доведе най-добрите играчи", допълни специалистът


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Челси

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети