Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лапорта: Връщаме си статута на водещ клуб

Спорт

Лапорта: Връщаме си статута на водещ клуб

Днес каталунците представиха новото си попълнение Феран Торес, за когото ще платят най-малко 55 млн. евро.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта демонстрира оптимизъм за развитието на клуба, който от месеци насам страда от финансова криза, в резултат на която остана дори без Лионел Меси. 

“Възраждането на Барса е факт! Случва се!”, заяви гръмко босът.

“Работим върху изграждането на топ отбор - продължи Лапорта, отговаряйки и на въпрос за евентуален трансфер на Ерлинг Холанд. - Всичко е възможно, ако изиграем картите си правилно. И съм сигурен, че ще го направим. Водещи футболисти са готови да дойдат в Барса. Определено сме тръгнали да си връщаме статута на водещ клуб. Всички по целия свят трябва да се подготвят, защото ние се завръщаме на пазара като големи играчи. Не спирам да повтарям, че Барса е глобална марка и играчите искат при нас. Така стоят нещата.”

Шефът обаче отказа да назове конкретни имена: “Няма да кажа нищо, защото това само ще надуе цените на футболистите. Работим постоянно, за да направим отбора по-силен. Изграждаме състав от млади момчета, които вече са популярни и ги очаква впечатляващо бъдеще. С играчи като Феран Торес сме на правилния път. Феран е страхотно попълнение. Наистина ми допадна неговото неистово желание да подпише с нас. Когато спортният директор Матеу Алемани съобщи за възможността да го вземем от Манчестър Сити, знаехме, че трябва да се възползваме”.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема