Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. "Лъвчетата" разбиха Албания с 4:0 в контрола

Спорт

"Лъвчетата" разбиха Албания с 4:0 в контрола

Лъвчетата разбиха Албания с 4:0 в контрола - Tribune.bg
Снимка:

Младежкият национален отбор на България разби своите връстници от Албания с 4:0 в контролна среща, изиграна в София.

Родните "лъвчета" направиха чудесен старт на срещата. След флангова атака от дясната страна се стигна до центриране, което се оказа лесна плячка за Станислав Шопов на задната греда, който вкара на опразнената врата за 1:0.

След само 3 минути нещата станаха още по-добри за родните национали, след като Симеон Петров вкара за 2:0, възползвайки се от голямо разбъркване пред вратата на албанците. Разгромът вече изглеждаше пълен след само още 7 минути, когато Станислав Шопов и Илия Груев разиграха на двойно подаване, а последния разстреля Лароши за 3:0.

В следващите минути албанците предприеха няколко сменн и се опитаха да застрашат българската врата, но Вуцов се справи уверено с удар от дистанция на съперников играч. В 32-ата минута Вуцов улови далечен шут на футболист на Албания.

В 41-ата минута Димитър Митков се отчете със сериозен пропуск. Той засече центриране от десния фланг, но ударът му премина над вратата. Минута преди края на първото полувреме Светльо Вуцов запази вратата си, след като Марк Бушай се отскубна зад гърба на защитата. Стражът блокира удара на нападателя и запази преднината от три гола за България.

Team BulgariaTeam Bulgaria

През втората част темпото спадна значително, но все пак момчетата на Александър Димитров отново успяха да увеличат аванса си. Резервата Владимир Димитров успя да се възползва от предната добра комбинация в бяло, за да направи аванса 4:0. До края на мача нови попадения не паднаха и така "лъвчетата" се поздравиха със заслужена победа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати