Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. "Лъвовете" стигнаха до равенство със Северна Македония

Спорт

"Лъвовете" стигнаха до равенство със Северна Македония

Лъвовете стигнаха до равенство със Северна Македония - Tribune.bg
Снимка:

Представителният национален отбор на България по футбол започна с равенство - 1:1, в третото издание от Лигата на нациите.

Съперник на "лъвовете" на "Хювефарма Арена" беше селекцията на Северна Македония.

Кирил Десподов откри резултата за "трикольорите" след страхотна атака в 12-ата минута, но Милан Ристовски изравни резултата в Разград, а при гола на съперника останаха сериозни съмнения дали няма засада на нападателя на северномакедонците. В самия край на срещата пък Мартин Минчев шутира, а топката се отби в ръката на бранител на Северна Македония. Първоначално дузпата бе отсъдена, но след преразглеждането на ВАР-монтирорите френският рефер Пиняр отмени решението си, макар да се виждаше, че техен играч да играе с ръка.

Иначе, с оглед последните дни и всички писания в медиите в югозападната ни съседка, то те не впечатлиха кой знае колко с изявите си при визитата у нас и сякаш точката между двата отбора е логична. Статистиката отиде категорично в полза на гостите, но големите шансове срещу Николай Михайлов не бяха много на брой.

В другия мач от Лига С, група 4, в която сме ние, Грузия разби отбора на Гибралтар с 4:0, а именно грузинците са следващият съперник, с който ще играем на 5-и юни отново в Разград.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети