Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Лазаров спечели дербито с Донев, Нив и Димитров също се класираха за втория кръг на турнира за мъже от ITF в Бургас

Спорт

Лазаров спечели дербито с Донев, Нив и Димитров също се класираха за втория кръг на турнира за мъже от ITF в Бургас

Лазаров спечели дербито с Донев, Нив и Димитров също се класираха за втория кръг на турнира за мъже от ITF в Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Шест българи се класираха за втория кръг на турнира

Шест българи се класираха за втория кръг на турнира за мъже в Бургас от календара на международната федерация по (ITF) с награден фонд от 15 хиляди долара.

В доиграване на срещата от вчера Александър Лазаров победи Габриел Донев с 5-7, 6-2, 7-5. Мартин Димитров се наложи над номер 6 в схемата Максим Тихомиров от САЩ с 6-4, 6-3. Вениамин Нив елиминира с 6-1, 6-4 Васил Димитров, съобщи Българската федерация по тенис.

В изключително драматичен мач Пьотр Нестеров отстъпи с 6-7(2), 7-5, 0-6 от Стефан Мицов от Македония. Нестеров сервира за спечелване на първия сет при 5-4, но отстъпи с тайбрек. Във втората част Пьотр успя да навакса пасив от 3-5 за да спечели със 7-5. В третата решителна част силите на Нестеров привършиха и той загуби след 2 часа и 48 минути игра.

Вчера за втория кръг се класираха Васил Младенов, Александър Донски и Симон-Антъни Иванов.

Турнирът ще продължи до края на седмицата. В него участват голяма част от най-добрите български тенисисти, както и представители на над петнадесет други държави.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети