Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Легендата Диего Марадона беше приет в болница

Спорт

Легендата Диего Марадона беше приет в болница

Снимка:

Тестът му за COVID-19 е дал отрицателен резултат

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона беше приет в частната клиника Ипенса в Ла Плата, южно от Буенос Айрес за медицински изследвания, предадоха световните агенции. Той се е чувствал отпаднал в последните дни.

Според аржентинските медии състоянието на 60-годишния треньор на „Химнасия и есгрима Ла Плата“ не е притеснително и хоспитализацията няма връзка с коронавируса или с физическото състояние на Марадона, а по-скоро с психологическото му състояние. Тестът му за COVID-19 е дал отрицателен резултат.              

Марадона беше дошъл в петък, за да тренира със своите играчи в деня на 60-ия му рожден ден, но след като прекара няколко минути на терена, той се оттегли. Дон Диего трябваше да присъства на мача между неговия отбор „Химнасия и есгрима Ла Плата“ срещу Патронато, посветен именно на юбилея му.           

Не е тайна, че Марадона от години има здравословни проблеми и зависимост към наркотици и алкохол. Той попада в рисковата група за усложнения вследствие на евентуална зараза.      

Някои от близките на звездата неотдавна имаха симптоми, подобни на тези на COVID-19, но тестовете им бяха отрицателни.                                                          


Коментари (2)

Stefan .
Ходехме с лекарка, и двамата бяхме много влюбени, беше като във филм. Тя довършваше изреченията ми, аз дорисувах мислите й. Насмалко да се оженим. Но професията й се оказа по-силна от всичко. Тя е клиник, дума не дава да се издума против проклетите й графици и това ни раздели. Та, на думата. Диего Армандо е доставил тонове радост на милиони. И барем се знае произхода на отпадналостта му. Но все се сещам за случаИ, когато в болницата на моята приятелка попадали випаджии.
Да, и у нас има вип. Обикновено са благодеятели или дарители или пък роднини на собствениците, управителите или водещите специалисти. Има и публични личности, но те като по правило не се дънят.
03.11.2020 10:53 / Отговор
Stefan .
Влизат лекарите при пациента, не знам на визитация или в приемно. Питат го за оплаквания. И чуват един и същ отговор, нещо от сорта, че се чувствали отпаднали.
-Нещо по-конкретно, дядо? Боли ли те, гадене, повръщане, виене на свят …?
-Не, не. Просто съм някак отпаднал. –
-На колко години си?
-На деветдесет и три.

Работата е ясна, поне за мен неспеца. На 93 НЯМА КАК да се чувстваш като на 36. Системите откзват една по една.

Духът е силен, но тялото немощно. Та, и Диего се чувства отпаднал, дано скоро се изправи.
03.11.2020 10:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още