Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Летящ Локо Сф "гостува" на закъсал Хебър

Спорт

Летящ Локо Сф "гостува" на закъсал Хебър

Летящ Локо Сф гостува на закъсал Хебър - Tribune.bg
Снимка:

Хебър и Локомотив (София) откриват 13-ия кръг в Първа лига.

Двубоят е днес от 17:30 часа на националния стадион, като символичен домакин са пазарджиклии.

Настроението при железничарите е приповдигнато, след като в предишния двубой те победиха шампиона Лудогорец.

Опасенията на треньора Станислав Генчев са да не се получи подценяване на срещата с Хебър, който е на предпоследно място в подреждането.
Закъсалият новак ще търси първи точки под ръководството на новия старши треньор Владимир Манчев, който дебютира начело на тима със загуба от Арда с 0:1 в миналия кръг. Пазарджиклии са предпоследни в класирането с едва седем точки, като взеха само една в последните си пет мача за първенство.

Тимът е в серия от 4 поредни загуби и няма отбелязан гол от месец август насам или в седем поредни мача.

Емануил Манев и Тодор Чаворски има голям шанс да бъдат върнати в отбора от старши треньора Владимир Манчев, след като бяха предишния  вече наставник Фулвио Пеа беше решил, че няма да разчита на тях. В отбора няма сериозни кадрови проблеми и Манчев ще заложи на оптимален състав в търсене на изход от кризата.

Локо Сф прави повече от добра кампания. И при нова победа не само че ще се утвърди в шестицата, но и смело ще погледне към челото. В този кръг среща си дават ФК ЦСКА 1948 Сф – Черно море и Лудогорец – ЦСКА – отбори, които са пред червено-черните в класирането, но част от тях, ако не и всичките, ще загубят точки.

Станислав Генчев е доволен от възпитаниците си и сподели, че до момента те надхвърлят очакванията му.

„Преди сезона имахме нужда от доста нови, започнахме с едва 13-14 човека. Важно беше да направим добра селекция, която да свикне с изискванията. До момента мисля, че надскачаме очакванията“, каза Генчев пред Диема Спорт.

Аут за днешния сблъсък е Антонио Вутов, който бе изгонен срещу Лудогорец. Очаква се вместо него да започне Юлиян Ненов.

В стартовата единайсеторка ще се завърне голмайсторът на столичани Димитър Митков, който нямаше право да играе срещу орлите.

Другата добра новина е възстановяването на Давид Малембана. Той страдаше от контузия и все още не е взел участие в двубоите през настоящата кампания.

Капитанът Красимир Милошев се завръща след наказание, а защитникът Каду Рибейро Дурвал вече е уреден с картотека и ще бъде на разположение на Генчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети