Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левандовски се присъедини към Барселона в Маями

Спорт

Левандовски се присъедини към Барселона в Маями

Левандовски се присъедини към Барселона в Маями - Tribune.bg

Роберт Левандовски не искаше да губи нито минута, за да започне етапа си като футболист на Барселона.

Полският нападател пътува от Мюнхен до Палма де Майорка в събота сутринта, за мимолетно посещение при семейството си и без да има време да разопакова багажа, хвана полет за Мадрид вчера сутринта. От испанската столица замина за Маями. Полет AEAUX97 с чисто новия футболист на Барселона на борда излетя в 15:43 испанско време, за да кацне на международното летище в Маями в 18:28 часа (местно време). Накратко Левандовски стигна от Мюнхен до Маями за едва 72 часа с малко междинно кацане в Палма и Мадрид.

Щом кацна в Маями Левандовски беше поет от член на екипа по сигурността на клуба и потегли към Форт Лодърдейл, за да се присъедини към новите си съотборници в хотел „Конрад Форт Лодърдейл“. Полският футболист пристигна в хотелския комплекс около осем вечерта.

Левандовски ще премине задължителните медицински изследвания в понеделник сутринта, точно преди „церемонията за добре дошъл“, която клубът е подготвил за него в академията на Барселона в Маями. Той е планирано да вземе участие в откритата тренировка на отбора, която ще се проведе в понеделник следобед.

Малко вероятно е Левандовски да направи своя неофициален дебют в двубоя срещу Интер Маями. Почти сигурно полякът ще изиграе първия си мач за Барселона в Ел Класико, което ще се състои в Лас Вегас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети