Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Левски“: Стоянович няма да бъде сменен

Спорт

„Левски“: Стоянович няма да бъде сменен

Левски: Стоянович няма да бъде сменен - Tribune.bg
Снимка:

"Сините" се обявиха срещу фалшивите новини

Управителният съвет на "Левски" излезе с изявление в подкрепа на треньора Славиша Стоянович и се обяви срещу фалшивите новини.

„Първо бихме искали да подчертаем дебело, че старши треньор на отбора е Славиша Стоянович. Той има пълна и безрезервна подкрепа на цялото ръководство на клуба и неговото бъдеще начело на отбора не подлежи на каквото и да е разискване“, се посочва в официално обръщение на ръководството на отбора.

Повод за това е информация, че от Нова година отборът ще има нов треньор.

„Фактът, че за малкото време начело на тима г-н Стоянович много бързо разбра философията за игра на Левски, идеята Левски, очевидно не се приема никак добре и натискът върху него да си тръгне е огромен. Затова не приемайте за вярно нито едно твърдение или новина за евентуална смяна на наставника. Това би била откровена лъжа“, категорични са "сините".

От „Левски“ посочват и че се водят преговори с Яблонски, Цветкович и Кабрал, чиито договори изтичат в края на годината, а преговорите с Габриел Обертан са приключили успешно.

„Обявените промени в ръководството на клуба са именно част от продължаващото развитие в положителна посока. До извършването на тези промени спортен директор няма да се назначава и всички циркулиращи в медиите имена са само жълти новини“, се казва още в позицията на „Левски“.

От там са категорични, че в последно време „валят фалшиви новини“ за отбора и затова директно се обръщат към феновете му.

„Като цяло в последните две години клубът бавно, но сигурно се изправя на краката си. Основата беше поставена, а политиката, която следваме, е дългосрочна, а не от ден до пладне“, посочват още от клубът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети