Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски готви оферта за играч на Арсенал

Спорт

Левски готви оферта за играч на Арсенал

Левски готви оферта за играч на Арсенал - Tribune.bg

Рийс Нелсън може да се озове на "Герена"

Невероятно, но в Англия разкриха, че Левски готви шокиращ трансфер.

"Сините" се били прицелили в крило на Арсенал. Това обяви журналистът Гавин Рийд, който е работил в авторитетните издания "The Athletic", "Manchester Echo" и "Evening Post". Според него от "Герена" са отправили оферта за една от резервите на Микел Артета - Рийс Нелсън. 23-годишният футболист става свободен агент след 15 дни и по всичко личи, че няма да остане на "Емиратс".

Нелсън вече има опит в чужбина. През сезон 2018/19 бе пратен под наем в Хофенхайм, където записва 23 мача и вкарва 7 гола. През 2021/22 е във Фейенорд, където излиза в 21 двубоя и бележи 2 пъти.

През този сезон крилото изигра 11 мача за Арсенал в Премиър лийг, в които има 3 гола и 2 асистенции. Минутите му на терена обаче са едва 201. Още 6 срещи записва в Лига Европа, където "топчиите" претърпяха пълно фиаско. Иначе е носител на Купата на Англия, както и шампион за юноши с екипа на лондончани.

Неразделна част е от всички юношески и младежки национални отбори на Англия, но логично не е викан в първия отбор. Твърди се също, че е доста добър приятел с Джейдън Санчо.

Иначе "сините" определено имат нужда от подсилване на крилата, където цял сезон се разчиташе основно на Уелтън и Роналдо, които играха в почти всички мачове. Джавад Ел Джемили още се адаптира към отбора, а Марин Петков имаше сериозен спад във формата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети