Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски Лом затрудни столичния Левски

Спорт

Левски Лом затрудни столичния Левски

Левски Лом затрудни столичния Левски - Tribune.bg
Снимка:

Мачът се изигра пред погледа на собственика на Левски Наско Сираков, който гледа на живо първа контролна среща това лято.

Левски не успя да победи водения от Емил Велев новак във втора лига Левски Лом. Двата отбора завършиха 1:1 на един от помощните терени на стадион „Георги Аспарухов“. 

Мачът започна с натиск на домакините и в първите 5 минути стражът на Левски Лом се наложи два пъти да се намесва.

В 10-ата минута Мартин Петков нанесе първия точен удар в очертанията на вратата на гостите, но Деян Вълков спаси.

В 13-ата минута гостите от Левски Лом поведоха в резултата. Андон Гущеров стреля по диагонала и реализира първото попадение в срещата. Цеков центрира добре в наказателното поле и бившият футболист на ЦСКА 1948 и Пирин от воле засече топката във вратата на "сините".

След попадението футболистите на Левски опитаха бързо да изравнят и увеличиха натиска спрямо отбора на Емил Велев. "Сините" изпълниха няколко ъглови удара, но без резултат.

В 24-ата минута гостите отново можеха да отбележат гол. Цеков нахлу отдясно, центрира чудесно, но Мариян Огнянов с глава изпрати топката в аут.

15 минути преди края на полувремето Христофор Хубчев и Георги Цеков си сблъскаха главите и се наложи по-дълга лекарска манипулация. Двамата футболисти получиха аркади. По-сериозно се оказа положението на Цеков, който бе заменен от Пиер Пиеров.

В 39-ата минута Мариян Огнянов стреля, но Андреев спаси.

В 44-ата минута Здравко Димитров стреля от границата на наказателното поле, топката се удари в главата на Васил Сапунджиев, заблуди Деян Вълков и влезе в мрежата за 1:1.

В заключителните минути на полувремето Левски имаше шанс да поведе, но ударът на Мартин Петков бе блокиран.

LAP.bgLAP.bg

В началото на второто полувреме в игра за Левски се появиха Томислав Папазов и Антон Стоянов. По този начин Симеон Славчев премина в халфовата линия на тима, а Папазов зае място в центъра на защитата.

В 51-ата минута Патрик-Габриел Галчев стреля от дистанция, но топката премина покрай вратата на гостите.

В 63-ата минута Мартин Петков стреля от границата на наказателното поле, но топката попадна в ръцете на вратаря на гостите.

Само минутка по-късно Галчев центрира добре в наказателното поле, Бари стреля с глава, но изпрати топката над вратата.

В 68-ата минута в игра за Левски се завърна Адриан Краев, който дълго време се възстановява след операция. Той замени Мартин Петков.

В 76-ата минута бе един от най-интересните моменти в мача. Симеон Славчев стреля от движение, но стражът на гостите изби в ъглов удар. След центрирането се създаде ново напрежение в наказателното поле на Левски Лом, но гостите се справиха със ситуацията.

До края на срещата Левски имаше няколко добри атаки, но не успя да ги развие до край.

В заключителните секунди на двубоя травма получи Здравко Димитров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати