Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски надигра категорично ЦСКА във вечното дерби при жените

Спорт

Левски надигра категорично ЦСКА във вечното дерби при жените

Левски надигра категорично ЦСКА във вечното дерби при жените - Tribune.bg
Снимка:

Съствът на „сините“, воден от Любка Дебърлиева, победи "червените" с 3:0 (25:16, 25:14, 25:21)

Левски спечели по категоричен начин дербито с ЦСКА в женското първенство по волейбол на България при жените. Съствът на „сините“, воден от Любка Дебърлиева, победи "червените" с 3:0 (25:16, 25:14, 25:21) в мач от втория кръг на шампионата, който се игра в столичната зала „Христо Ботев“, информира Българската федерация по волейбол.

С това Левски записа втора чиста победа в първенството, като има 6 точки в актива си и е без загубен гейм. С това левскарките заемат втора позиция във временното класиране след отбора на Марица (Пловдив), който е също с 6 точки и без загубен гейм.

Елена Бечева бе най-резултатна за Левски с 19 точки (3 аса, 2 блокади), Моника Кръстева добави 10 точки (една блокада). За ЦСКА единствено Ивета Станчулова завърши двуцифрен актив - 11 точки (една блокада).

Шампионът Марица (Пловдив) записа втора поредна чиста победа в НВЛ-жени. "Жълто-сините" се наложиха над домакините от Казанлък Волей (Казанлък) с 3:0 (25:14, 25:19, 25:16) в среща от втория кръг в първенството, който се игра в зала „Багира“ в Казанлък.

Така Марица отбеляза втора чиста победа и оглавява класирането с 6 точки и без загубен гейм. Пловдивчанки имат еднакъв актив с Левски, като засега превъзхождат съперника за първата позиция само по съотношение спечелени/загубени точки в отделните геймове.

Първа победа в първенството записа съставът на Берое (Стара Загора), който надигра Перун (Варна) с 3:0 (25:18, 25:15, 25:16). С това старозагорки заемат трето място в класирането с една победа, една загуба и 3 точки.

Резултати и класиране в женското първенство можете да видите тук.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети