Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски стигна до 1:1 с Динамо Киев

Спорт

Левски стигна до 1:1 с Динамо Киев

Левски стигна до 1:1 с Динамо Киев - Tribune.bg
Снимка:

"Сините" не се дадоха на украинския шампион в контрола

Левски завърши 1:1 с Динамо Киев. Това бе пета контролна среща за "сините" по време на подготвителния лагер в Турция. Виталий Буялский откри резултата в 32-ата, но Димитър Костадинов изравни в 76-ата минута.

"Сините" трябва да съжаляват, тъй като играха силно почти през целия двубой и създадоха редица положения, с които можеха да стигнат до победата над украинския гранд. Левски тръгна смело в срещата и загатна за нещо интересно, но Динамо поведе след първата си опасна атака. През втората част 26-кратните шампиони имаха инфарктни моменти пред вратата си, но съумяха да опазят вратата си от втори гол, а след това и да изравнят. Попадението даде самочувствие на играчите на Станимир Стоилов, които имаха още няколко интересни ситуации и отменен гол, но до пълния обрат не се стигна.

До тази среща Левски изигра четири мача в южната ни съседка, като записа три равенства – срещу Гурник Забже (1:1), Бохемианс (1:1) и Марибор (2:2), както и загуба от местния Генчербирлиги (0:1). В последната си контрола в Белек "сините" се изпранят срещу друг украински тим - този на Верес, а проверката е насрочена за 07.02, понеделник.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати