Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски очаква поне четирима нови

Спорт

Левски очаква поне четирима нови

Левски очаква поне четирима нови - Tribune.bg
Снимка:

В Левски очакват нови попълнения до началото на зимната подготовка на отбора.

Тимът се събира на първа тренировка след Нова година на 6 януари, сряда. В първите два дни играчите ще преминат медицински и функционални изследвания, а от 8-и започват сериозните натоварвания. Тимът ще има лагер в България, но най-вероятно ще смени кампа си в чужбина, който бе гласен да бъде в Турция. В крайна сметка везните клонят към друга европейска държава, където да се проведат няколко стойностни контроли.

На този етап Левски е най-близо до подпис с Габриел Обертан. "Сините" вече са уточнили всички подробности около контракта с французина, остава само той да приключи отношенията си с турския Ерзурум ББ, за да започне втория си престой при столичани.

От "Герена" работят и по привличането на латвийския национален защитник Виталис Максименко. Все още не е ясно дали Левски ще прибегне до услугите на друг свой бивш футболист - десния бек Милош Цветкович. През есента той носи екипа на сръбския Младост Лучани.

Ръководството на Левски води преговори и с чуждестранен халф, като сделката за него също е пред финализиране.

Славиша Стоянович иска по-скоро да бъде разрешен и казусът с Найджъл Робърта. До седмица наставникът държи да е наясно дали той ще остане на Герена" през пролетта, или ще бъде продаден. Към 22-годишния нападател има интерес от сръбските грандове Цървена звезда и Партизан, както и хърватския Динамо Загреб.

След старта на подготовката може да има и още освободени. Преди Коледа клубът се раздели с Орлин Старокин. Пред напускане е и централният защитник Деян Иванов, който ще премине в лидера във Втора лига Локомотив София.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети