Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски основава свой отбор по електронни спортове

Спорт

Левски основава свой отбор по електронни спортове

Левски основава свой отбор по електронни спортове - Tribune.bg
Снимка:

Турнирът е с отворено записване и ще се проведе в три кръга

Левски съобщи на привържениците си, че влиза в света на електронните спортове. Столичани стартират турнир по FIFA2020 съвместно с партньорите си от ESL, а двамата най-добри фена на „сините“ във виртуалната надпревара ще защитават цветовете на любимия си клуб в двубои с европейски и световни грандове.

Ето какво написаха „сините“ на официалната си страница:

„Левскари,

във времена, в които не можем да бъдем заедно в нашия дом – стадион „Георги Аспарухов“, можем да продължим да печелим мачове и извън футболния терен!

Верни на това да вървим напред, търсейки всички възможни варианти за комуникация и колаборация с нашия най-ценен капитал – публиката, сме амбицирани да превърнем ПФК „Левски“ в първия български футболен клуб, който официално да стъпи на територията на електронните спортове. А с това да създадем и наш отбор!

За целта отново ще имаме нужда от Вашата безценна подкрепа и участие. На 11 април 2020 г. съвместно с партньорите ни от ESL, стартираме първия по рода си турнир в България, който ще определи най-добрите играчи сред феновете на „Левски“ по FIFA20, а първите двама официално ще станат част от отбора на футболния клуб по електронни спортове.

Победителите в надпреварата ще имат честта да защитават цветовете на любимия клуб в битки с грандовете на европейския и световен футбол! В комбинация с това те ще спечелят и карти за VIP-ложата на стадион „Георги Аспарухов“, както и възможността да обсъждат и прилагат своите стратегии с играещия FIFA треньор – Симеон Славчев.

Турнирът е с отворено записване и ще се проведе в три кръга - две отворени онлайн квалификации с максимален брой от 256 участници за всяка от квалификациите (11-12 април) и финал, който ще бъде излъчен на живо. В рамките на онлайн квалификациите ще бъдат излъчени най-добрите 8 играчи, които ще продължат към финалите на турнира на 18 април.

Краен срок за записвания – 11 април 2020 г.“


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати