Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски откри новия си клубен магазин

Спорт

Левски откри новия си клубен магазин

Левски откри новия си клубен магазин - Tribune.bg
Снимка:

Левски откри официално днес разширения и модернизиран официален клубен магазин на стадион "Георги Аспарухов".

На събитието присъстваха мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков, старши треньорът Станимир Стоилов, представител на генералния спонсор на клуба и футболисти от представителния отбор.

Самият Сираков преряза лентата на новата придобивка, след което се пошегувай: "Най-после и аз да прережа една лента", докато стотици "сини" фенове се бяха събрали пред магазина.

Маркетинговият директор Пламен Петров обясни, че магазинът е зареден според възможностите в момента. Но очакванията са за по-голям и по-разнообразен асортимент. От клуба се надяват след разширяването на феншопа, той да носи двойно по-големми проходи в бюджета.

"Допълнителни каси, много повече пространство, по-голям като търговска площ и обем за работа - това е новият фен-магазин на Левски. Целта е да се намалят опашките, на никой не му се чака. Осигурени са средства за новия асортимент. Ще има изненади за феновете, а всички артикули скоро ще бъдат добавени и в онлайн-магазина", допълни Пламен Петров.

От името на отбора на събитието присъстваха старши треньорът Станимир Стоилов, младите таланти Пламен Андреев и Филип Кръстев, както и опитните Ивелин Попов и Георги Миланов.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ПФК Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп