Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски предлага нов договор на един от капитаните си

Спорт

Левски предлага нов договор на един от капитаните си

Левски предлага нов договор на един от капитаните си - Tribune.bg
Снимка:

Халфът на Левски Мартин Райнов ще получи предложение да остане в клуба.

Полузащитникът е основен играч в схемата на Славиша Стоянович, като с постоянното си представяне си заслужи да бъде втори капитан на тима. Лентата е на ръката на 28-годишния футболист, когато на терена не е Николай Михайлов. Именно Райнов изведе "сините" в първия пролетен кръг срещу Монтана на "Герена".

Райнов реши да напусне тима след старта на лятната подготовка. Той прецени, че е по-добре да потърси късмета си в чужбина, вместо да подпише нов контракт в Левски при занижени финансови условия. След като Мартин не получи добро предложение да заиграе зад граница, той се завърна на "Герена" през октомври миналата година и парафира до края на сезона. Оттогава е несменяем титуляр, като е взел участие и в деветте шампионатни двубоя. В тях отбелязал и един гол - при поражението с 1:2 от Черно море на "Георги Аспарухов".

Връщането на Райнов в Левски съвпадна с периода, в който близнаците Радослав и Борислав Цоневи получиха тежки травми. Първият изигра само две шампионатни срещи, преди да се контузи а вторият четири двубоя, в които вкара също толкова голове. Собственикът на Левски Наско Сираков вече обяви, че е предложил контракти на близнаците.

"Считайте, че са преподписали. Очарован съм от тях и съм им предложил, дано да останат", заяви в началото на месеца Сираков.

Юношите на "сините" се завърнаха на Георги Аспарухов през лятото. Ради се прибра от италианския Лече, а Боби бе свободен агент, след като преди това бе прекратил взаимоотношенията си с изпадналия от хърватския екит Интер (Запрешич). Те също като Райнов парафираха само за един сезон и ако не преподпишат, през лятото ще са свободни агенти.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети