Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски пусна билетите за големия мач

Спорт

Левски пусна билетите за големия мач

Левски пусна билетите за големия мач - Tribune.bg
Снимка:

„Сините“ фенове плащат по 10 и 15 лева за сблъсъка с ЦСКА на Националния стадион

Уважаеми привърженици, билетите за „ЦСКА-София“ - „Левски“ от 8-ми кръг на ППЛ са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 1 септември, неделя от 17:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“.

Пропуски ще се продават на касата пред Сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" всеки ден от 28 август, сряда до 31 август, събота, от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от мрежата на BestTickets, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Office 1, книжарници Orange и касите на зала „Арена Армеец“.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Онлайн поръчките от сайта на BestTickets ще продължат до 23:59 часа на 29 август, четвъртък, за да може в петък билетите да бъдат изпратени по куриер и да пристигнат до всяка точка на България в събота.

Припомняме, че поради категоризацията на двубоя като "високо рисков" билети няма да се продават на касите в деня на мача, а само онлайн с опция за принтиране вкъщи до 16:00 часа. Последен шанс да вземете своя билет от касите ще имате на 31 август, събота от 10:00 до 19:14 часа.

Цените на билетите са както следва:

Сектор Б – 10 лв.
Сектор В – 15 лв.

За да се улесни достъпът до трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени входове 12, 13 и 14 на Сектор В, както и входове 6, 7, 8 и 9 на Сектор Б.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение (може да изтеглите и попълните документа от ТУК).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати