Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с голям шанс да доближи върха

Спорт

Левски с голям шанс да доближи върха

Левски с голям шанс да доближи върха - Tribune.bg
Снимка:

Левски приема Ботев Пловдив в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 20:00 часа.

Левски влиза като фаворит в мача заради моментната форма на тима, както и от гледна точка на класирането. В момента „сините“, водени от наставника Станимир Стоилов, заемат седмо място, но с по-малко мачове заради участието на тима в европейските клубни турнири. Левски има всички шансове да атакува и върха на класирането, стига да спечели мачовете си. Както стана ясно, на мача ще бъдат допускани фенове, което е изключително добра новина за феновете. Първоначално Левски бе наказан да домакинства пред празни трибуни, но след като решението на ДК бе преразгледано, стана ясно, че Сектор „А“  ще бъде затворен частично.

Контузеният доскоро Сонко Судберг, който вече провежда занимания рамо до рамо с всички останали и е много възможно да се завърне в игра за „сините“. През вчерашния ден обаче за Левски не тренира младият халф Филип Кръстев, така че той остава под върпос за срещата. Дебют чака и новото попълнение - Абдулахи Шеху.

Ботев ще трябва да се справя без наказания Джеймс Ето‘о, получил червен картон в мача със Славия, който "канарчетата" спечелиха с 1:0. "Жълто-черните” играха над половин мач с човек по-малко, но въпреки това солидното представяне на целия отбор и попадение на Елвис Ману допринесоха за победата. Ботев се намира едва на 13-то място в класирането на efbet Лига с 10 точки в 11 мача. 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети