Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с първи трофей за сезона

Спорт

Левски с първи трофей за сезона

Левски с първи трофей за сезона - Tribune.bg
Снимка:

Отборът на Левски записа втора победа в предсезонната си подготовка за новия сезон.

Днес възпитаниците на Станимир Стоилов надиграха с резултат 3:1 северномакедонския вицешампион Академия Пандев. Роналдо откри още в шестата с третия си гол за „сините“, а Билал Бари удвои в 34-ата минута. Отново мароканецът оформи класиката в 70-ата минута. В 82-ата минута братът на северномакедонската легенда Горан Пандев - Сашко, върна едно попадение, което обаче се оказа и последното в мача.

По този начин столичани вдигнаха трофея „Георги Соколов“, който е посветен на 80-годишнината от рождението на една от емблемите на клуба - Георги Соколов. Лошата новина за Станимир Стоилов бе, че Ивелин Попов се контузи още в началото на мача и даде знак да бъде сменен, като на терена се появи Билал Бари.

„Сините“ вече изиграха две контроли през лятото. В първата от тях завършиха наравно 1:1 с новака в efbet Лига Септември София, а мачът бе в необичаен формат и не бе пълни 90 минути. Във втората си проверка Левски победи Пирин Благоевград с 2:1, а новото попълнение Роналдо отбеляза и двата гола. За Левски предсотя още две контроли - срещу Локомотив София на 27.06 и срещу Етър Велико Търново на 05.07.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети