Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски с рекордни приходи

Спорт

Левски с рекордни приходи

Левски с рекордни приходи - Tribune.bg
Снимка:

Левски ще обяви рекордни приходи за 2022 година.

Това ще се случи на предстоящото Общо събрание на клуба.

Сбирката на акционерите е във вторник, 15 ноември на стадион „Георги Аспарухов“. На нея изпълнителният директор Иво Ивков трябва да предостави финансов отчет. А резултатите от него ще покажат, че сините са направили сериозна крачка спрямо предишните 12 месеца.

Затова и в момента клуба диша много по-спокойно. Според информация на „Тема Спорт“ приходите за периода надхвърлят 15 милиона лева.

Затова и сините вече са в режим „стриктно плащане на задълженията към играчи и персонал“. Наред с това се погасяват и множество стари задължения.

Главна заслуга за подобряването на финансовото състояние на клуба имат и привържениците. Те вкараха над 7 милиона лева в касата на клуба с различни инициативи – и най-вече купуване на билети, абонаментни и членски карти, и най-различни видове артикули. Резултатите са за срока от февруари насам, когато бе стартирана кампанията „Левски е вечен“.

Мажоритарният собственик на сините Наско Сираков пък проведе среща с представители на организирани фенове на Левски. Тя се е състояла във вторник вечерта в офиса на „Левски на левскарите“.

„Представителите на големите левскарски организации се срещнаха със собственика на мажоритарния пакет акции на ПФК Левски АД, собственика на генералния спонсор и неговия екип. Дневният ред за срещата беше с една единствена точка: 1. План за бъдещето на ПФК Левски АД. Дискусията продължи над два часа. Информация и детайли за резултата от срещата ще получите на 13 ноември в залата на училище „Свети Георги“ (София, бул. „Никола Й. Вапцаров“ 47).

На срещата участваха Наско Сираков, Мило Борисов – собственик на генералния спонсор на Левски, Венцислав Димитров – член на НС на Левски, aдв. Борислав Георгиев, посочен от „Палмс бет“ за заместник на напусналия Разпопов в УС на ПФК Левски“, написаха от „Левски на левскарите“.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети