Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Левски“ се оказаха длъжници на Божков: Финансирал ги със заем вместо дарение

Спорт

„Левски“ се оказаха длъжници на Божков: Финансирал ги със заем вместо дарение

Снимка:

Исканата сума е 7 млн. лв., съобщи Наско Сираков

„Левски дължи седем милиона на Националната лотария и НОВЕ Холдинг. Падежът е 2023 година“. Изненадващата новина съобщи новият собственик на сините Наско Сираков.

Общо дълговете на клуба са почти 24 млн. лв.

„Тази цифра звучи стряскащо. Благодаря на Спас Русев за жеста, който направи. Така задълженията на Левски падат с около 3 милиона лева“, каза Сираков по отношение на друг бивш собственик на отбора, който опрости част от дълга.

Въпреки задължението Сираков благодари на Божков, че му е джиросал акциите. 51% от акциите ще са в него и те ще са неприкосновени, а 35% ще отидат при Тити Папазов.

„35% ще бъдат прехвърлени на Тити. Каквото и да кажа за него, ще бъде малко. На него и семейството му имам повече доверие, отколкото на себе си“, увери че няма напрежение Сираков.

Клубът ще се раздели със спортния директор Ивайло Петков, а изпълнителният директор Павел Колев вероятно ще запази поста си, стана ясно от думите на новия собственик.

„В момента има 100 000 лева в клубната каса. Чест прави на феновете, че са се нагърбили да събират всеки месец тези 145 000 лева, които имаме като задължение към НАП. Всеки божи ден водим разговори със спонсори и рекламодатели, но за всеки един договор, който ще бъде подписван, ще бъдете уведомявани от пресслужбата на клуба“, увери той.  


Коментари (1)

hahaha При божков безплатен обяд няма :D А на дали вечно ще му дават пари неговите миражни приятели :D Да наложат запор и на това ако паднат пари за левски веднага запор :D Така ще му е приятно на божков
11.06.2020 03:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още