Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски ще продава играчи само ако се наложи

Спорт

Левски ще продава играчи само ако се наложи

Левски ще продава играчи само ако се наложи - Tribune.bg
Снимка:

Левски може и да не завърши годината така, както на феновете им се искаше, но пък успя да изпълни целта си.

Днес играчите му струват повече, отколкото са стрували някога в кариерите си до момента. Това важи за всички. Макар в последните дни в устата на всички да е Филип Кръстев, интерес има и към още трима футболисти на “сините” - Андриан Краев, Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. На “Герена” обаче са категорични, че не искат да се разделят с нито един от тях, ако не е крайно необходимо. Причината е ясна - Станимир Стоилов иска да запази гръбнака на отбора и само да надгражда. А отдавна е ясно, че през зимата по-трудно може да се намерят попълнения. И то качествени, за сметка на лятото. 

“В момента всички отбори са в пас. Чака се световното първенство. Не, че всички ще купуват национали, но просто нещата са в застой”, твърдят запознати в бранша.

Освен това историята показва, че Левски не е по зимните продажби. “Сините” са успели да вземат добри пари през този период само за трима свои играчи - Ричард Еромоигбе, Найджъл Робърта и Жоаозиньо. Освен това почти всички продажби в този период са правени принудително. Това важи за въпросното трио, както и за останалите “топ” продажби - Гари Родригес (600 евро, Елче), Антонио Вутов (600 евро, Удинезе) и Жеан Карлос (500 евро Амкар).


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети