Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски си върна шампионската купа, Божинов с огромен принос

Спорт

Левски си върна шампионската купа, Божинов с огромен принос

Левски си върна шампионската купа, Божинов с огромен принос - Tribune.bg
Снимка:

Инициативата за връщането на трофея във клубната витрина беше на Националния клуб на привържениците на "сините".

Нападателят Валери Божинов е помогнал финансово със значителна част от сумата от 15 хиляди лева за обратното откупуване на шампионската купа, която футболен клуб Левски спечели през 2009 година.

"Шампионската титла от 2009 година е в нашите ръце. НКП върна трофея, който беше спечелен от Георги Иванов, Емил Велев, Даниел Боримиров и компания.

Благодарим на едно голямо синьо сърце, което реагира светкавично. Валери Божинов даде огромна част от тези 15 000 лева, за което сме му безкрайно благодарни. Валери за пореден път показа, че е мъж, на който синята общност може да разчита. Перфектен, Феноменален, Левскар!", съобщиха от НКП.

"Купата за нас е чест! Трофеят от 2009 година се завърна у дома. Спечелиха го Гонзо, Бижутера Йовов, Гошо Петков, Живко Миланов, Дарко Тасевски, Владо Гаджев, Жоаозиньо, Зе Соареш, Жоро Христов и другите момчета. Старши-треньорът г-н Емил Велев и директорът г-н Даниел Боримиров. Трябва да уважаваме историята и тези, които са я писали. Браво на феновете, че я намериха и помогнаха да я върнем у дома. Моят принос е малък, но привилегията да бъда част от Левски е огромна. Купата за нас е чест...", написа Божинов в личния си профил в Инстаграм.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Нямам думи Браво!
12.03.2021 07:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати