Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски вдига защитници за дербито с ЦСКА

Спорт

Левски вдига защитници за дербито с ЦСКА

Левски вдига защитници за дербито с ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Значително се увеличават шансовете на защитника на Левски - Жереми Петрис, да вземе участие в дербито с ЦСКА в неделя.

Вчера френският десен бек поднови тренировки. Той правеше бегови упражнения, като се очаква в следващите дни да започне да тренира и с топка.

Бранителят пропусна последните два мача на "сините" - срещу Арда (2:0) и Локомотив София (2:3), след като получи разтежение преди срещата с кърджалийци.

Очакванията са Петрис да бъде на линия за двубоя с ЦСКА в неделя, а треньорът Станимир Стоилов ще избира между него и Патрик-Габриел Галчев за дясната зона на отбраната.

Аут за двубоя е Билал Бари. Мароканецът е със скъсана връзка на коляното и му предстои операция във Франция.

На "Герена" ще се опитат да вдигнат и Ноа Сонко Сундберг.

Гамбиецът, който има и шведски паспорт, бе отписан за двубоя с "червените", но прочутият в цяла България чакръкчия - Паско Райчев дал надежди на Левски, че ще го вдигне на крака. Вчера Сундберг, заедно с лекаря на Левски и помощник-треньора Димитър Телкийски, посетиха кабинета му в Пловдив.

"Става дума за навяхване. Стъпил е върху крака на вратаря и е изкълчил глезена си. За щастие няма скъсани връзки. Глезенът му е подут, бяха му сложили шина. Аз обаче съм оптимист, че ще успея да му помогна и да го възстановя за мача с ЦСКА", обясни пред "Мач Телеграф" Паско Райчев.

"Доколкото разбрах от Телкийски, Сонко е много важен играч за отбора и ще направя всичко възможно той да играе в неделя. В четвъртък ще се видим за още един преглед, знам какво трябва да се направи и съм им казал на левскарите. Аз съм оптимист и мисля, че ще играе в неделя, ако трябва и с превързан глезен", добави Райчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати