Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски връща Ивелин Попов в България

Спорт

Левски връща Ивелин Попов в България

Левски връща Ивелин Попов в България - Tribune.bg

Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов ще премине в Левски след края на сезона. Атакуващият халф ще пристигне на „Герена“ като свободен агент и ще завърши кариерата си на „Герена“. Юношата на сините има действащ договор с руския Сочи до края на сезона и той няма да бъде подновен.

Ивелин Попов е провел среща с ръководството на Левски, след като сините изявиха желание да го привлекат. На няколко пъти Станимир Стоилов сподели, че редовно провежда разговори с футболиста. Атакуващият играч е споделил, че е готов да се завърне на „Герена“, но това е възможно да се случи през лятото, когато договорът му със Сочи изтече.

„Имам още шест месеца договор със Сочи и това ми позволява след Нова година вече да бъда свободен да преговарям с всеки отбор, който ме пожелае. Времето ще покаже дали ще подпиша нов договор с клуба“, заяви Попов преди месец. Запитан дали би изслушал офертите на родните грандове, футболистът заяви: „Всичко е възможно“.

Както е известно, бившият капитан на националния отбор на няколко пъти публично е обявявал, че мечтата на баща му е да облече синята фланелка. Нападателят е юноша на Левски.

На „Герена“ Попето може да се събере с бившия си съотборник в националния отбор и Литекс Георги Миланов. Халфът все още не е подписал нов договор със сините, но ръководството държи да поднови контракта му и се надява на положителна развръзка. Миланов се чувства добре в Левски и успя да създаде силна връзка с феновете, които го подкрепиха след идването му при сините и тежката контузия, която претърпя.

Попов никога не е крил огромното си уважение към Станимир Стоилов, след като игра под негово ръководство в Литекс и в националния отбор.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети