Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски замина за Турция, Мъри Стоилов обяви целите на отбора

Спорт

Левски замина за Турция, Мъри Стоилов обяви целите на отбора

Снимка:

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори преди заминаването на Левски за Турция.

„Сините” ще се готвят в южната ни съседка повече от месец.

„Мисля, че засега всичко е наред. Изчакваме да излезе теста на Цунами, за да видим дали ще пътува с отбора. Засега няма други болежки при него. Останалите са здрави. Отиваме да свършим добра работа. Нямам сериозни притеснения. Имаме наличен брой футболисти, имаме възможност да се готвим на добри условия, които клубът осигури. Условията са перфектни, задължение сме да ги използваме и Левски да играе по-добре отминалата година. Нямам впечатления от Уелтън. Вчера беше разходка по терена”, започна Стоилов.

„Медицинските изследвания все още не са готови. От нашите тестове съм доволен. Почти всички идват в добро кондиционно състояние с изключение на Бари. Ще го глобим и ще го върнем там, където трябва”.

„На този етап казах, че се съобразяваме изцяло с финансовите условия, които можем да си позволим. Ако има напускащи или продадени футболисти, ще се подсилим. Хвърлят се големи усилия, за да се стабилизира клубът. За да направим входящи трансфери, трябва да направим изходящи. Няма предложения към наши футболисти. Младостта не е порок. За да се спаси Левски, мога да играя с юношите. Трябва да положим усилие да ги развием. Има достатъчно опитни футболисти, които да подобрят своето ниво. Ако го направят и младите ще трябва да ги стигнат”.

„На Ивелин Попов предполагам му е ясно, че не можеш да играеш за пари в Левски. В Левски можеш да играеш за достойно завършване на кариерата”.

„Завишихме малко целите. Футболистите са задължение да скачат високо, след като са играчи на Левски. Ако играем добър футбол, ще имаме и добри резултати в контролите. Отборите са на добро ниво. Ще правим ротации, за да може всички футболисти да са максимално подготовени. Не вярвам да има голямо значение резултатът”, завърши Мъри.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема