Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Левски започна процедурите за изграждане на нов стадион

Спорт

Левски започна процедурите за изграждане на нов стадион

Левски започна процедурите за изграждане на нов стадион - Tribune.bg

Вижте какво направиха "сините"

Ръководството на ПФК Левски внесе в Областната администрация и Министерството на младежта и спорта заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион "Георги Аспарухов". "Сините" са представили и инвестиционна програма за дългосрочно стопанисване на съоръжението.

"На 29.02.2024г (четвъртък), чрез целево създаденото проектно дружество "Стадион Георги Аспарухов" ЕАД, ПФК Левски АД  внесе официално до Областна администрация София и Министерство на младежта и спорта заявление за стартиране на процедура по учредяване на безвъзмездно право на строеж на стадион "Георги Аспарухов". 

В изпълнение на изискванията на Закона, на вниманието на отговорните институции, бе предоставена инвестиционна програма, съпътстваща искането на ПФК Левски за придобиване на всички права да инвестира и управлява стадиона дългосрочно.

Вярваме, че екипът ни направи първата и най-важна стъпка по пътя към изграждането на нов дом на нашия любим клуб. Мотивация и отговорност е да следваме верния път заедно – всички ние, в името на Левски", съобщават от клуба.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати