Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Левски“ негодува от съдийството у нас

Спорт

„Левски“ негодува от съдийството у нас

Левски негодува от съдийството у нас - Tribune.bg
Снимка:

Очакваме от футболния съюз да осигури честно и справедливо съдийство, заявяват сините

В отворено писмо до Българския футболен съюз (БФС) ръководството на ПФК „Левски“ изрази негодуванието си от съдийството в България. Сините се чувствали изключително ощетени от съдиите в настоящия шампионат. Напрежението ескалира вчера в двубой за Купата на България, когато „Левски“ загуби със 7:6 от Черно Море след дузпи.

„Тъй като сами правим всичко, дойде време да кажем, че очакваме от футболния съюз да осигури обективно, честно и справедливо съдийство. Сега, днес, веднага. Защото дори децата знаят, че това не се случва. Новият шеф на съдийската комисия г-н Йордан Сталев се оказа поредният провал. И като първа стъпка трябва незабавно да бъде отстранен.

В настоящия шампионат вече няколко пъти сме сериозно ощетявани и вече не един път сме изказвали своето несъгласие. Някак си вие неглижирахте тези проблеми може би с мисълта, че шампионатът е дълъг и в неговите рамки няколко случая биха изглеждали не толкова открояващи се“, пишат сините.

От „Левски“ призовават футболния съюз, ако не може да се справи с организацията на съдийството и първенството по честни и справедливи критерии, незабавно да се обърне за съдействие към държавните органи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети