Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Футболист на ЦСКА твърди, че получил смъртни заплахи

Спорт

Футболист на ЦСКА твърди, че получил смъртни заплахи

Футболист на ЦСКА твърди, че получил смъртни заплахи - Tribune.bg

Полузащитникът на ЦСКА Джонатан Линдсет разкри, че е получавал смъртни заплахи след изказването си, че Левски не е претендент за титлата.

Пред „Discovery“ норвежецът говори за разликата между феновете в България и Норвегия.

„Има голяма разлика между футболната култура между двете страни. В България хората идват на битка. Носят емоциите си отвъд телата си. Чуват се освирквания постоянно. Замеряли са ме със запалки. Не е страшно. Хубаво е да усещаш натист, можеше и да е по-голям“, започна Лидсет. 

„Чувал съм много странни истории. Казаха ми, че е имало змии по трибуните, аз не съм виждал. Полицията идва с щитове и пълно оборудване, за да ни защити. Мисля, че е грозно“, добави полузащитникът.

„Бях избран за играч на кръга след гол срещу Арда. След това имаше пресконференция. Някой попита дали Левски е конкурент за титлата. Казах, че са ни конкуренти, но не могат да се борят за титлата. Тогава ме наричаха фермер и ми отправяха смъртни заплахи“, продължи норвежецът.

Линдсет сподели и желанието си да заиграе в националния отбор на Норвегия: „Разбира се, че бих искал да съм част от националния отбор. Ако ми се обадят, няма съмнение, че ще отида. Това е голямата ми цел.“


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати