Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Ганев: Радвам се, че постигнахме победата пред публика

Спорт

Любо Ганев: Радвам се, че постигнахме победата пред публика

Любо Ганев: Радвам се, че постигнахме победата пред публика - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев беше доволен от победата на женския ни национален отбор над Словакия и най-вече от факта, че тя се случи пред публика.

„Най-важното е, че феновете се върнаха на трибуните. Удоволствието да играеш пред своя публика, да усетиш близостта на тези хора е незаменимо. Радвам се, че в Пловдив направихме тази хубава победа. Нашият фенклуб, както винаги беше на предни позиции. Радвам се, че тези, които не успяха да дойдат, видяха мачовете в каналите на БТВ по Ринг ТВ. Сигурен съм, че този отбор тепърва ще ни радва много“, каза Ганев.

LAP.bgLAP.bg

Той обяви, че очаква женският ни тим да продължи да играе мотивирано в Златната лига, въпреки че е домакин на финалната четворка е Русе.

„Казал съм на момичетата, че искам да се борят за всяка топка и да се раздават на игрището. Сигурен съм, че утре ще играят също толкова добре и ще запишем категорична победа срещу Украйна. Пожелавам си залата да е пълна и хората да останат доволни“, завърши президентът на Българската федерация по волейбол.

LAP.bgLAP.bg


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети