Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Любо Ганев: Ще изградим работеща структура за подрастващите

Спорт

Любо Ганев: Ще изградим работеща структура за подрастващите

Любо Ганев: Ще изградим работеща структура за подрастващите - Tribune.bg

Наскоро президентът на БФВ подписа важен договор за целта

Любо Ганев е уверен, че ще бъде изградена работеща структура за работа с подрастващите във федерацията. Наскоро новият президент на волейболната централа подписа първи спонсорски договор - с инвеститорите на комплекса Garitage Park. Контрактът е за 5 години на обща стойност 600 000 лева и е насочен само към развитието на детско-юношеския волейбол у нас.

"Тъй като привлякохме партньор, подпомагащ конкретно детско-юношеския сектор, можем да си позволим да запълним първата позиция. Евгени Иванов беше избран за председател на комисията за детско-юношески волейбол и, считано от септември тази година, той ще поеме също функцията изпълнителен директор по това направление. Създаването на такава щатна позиция ще ни позволи да имаме професионалист в областта, изцяло ангажиран със задачата и ще работи по точките от нашата програма, касаещи волейбола при подрастващите", поясни Ганев. 210-сантиметровият гигант добави, че за него е важно партньорите на федерацията да знаят всеки даден от тях лев за какво отива и дори по някакъв начин да бъдат въвлечени активно в част от дейностите.

"Впечатлени сме от скоростта и ефективността на действията на федерацията и в частност на Любо Ганев. Само седмица след подписването на договора между БФВ и Garitage Parkвече имаме решение за формиране на отделно направление детско-юношески волейбол и избиране на Изпълнителен директор на това направление. Евгени Иванов е изключително подходящ човек за тази позиция и доказал се професионалист. Надяваме се, че ще е успешен и в тази нова длъжност. Със сигурност ще може да разчита на нашата подкрепа", заяви Атанас Гаров, управляващ партньор на Garitage Investment Management, дружеството което управлява проекта Garitage Park.

Едни от първите задачи пред Иванов ще бъдат да изготви план за развитие на детско-юношеския волейбол в България през следващите 5 години, да подготви бюджет за това направление във федерацията и да подготви маркетингова стратегия за привличане на още партньори, които да подкрепят финансово това направление, както и конкретните инициативи, формулирани в плана.

Ганев си е поставил за цел да преструктурира федерацията и да я направи доста по-ефективна. За целта ще бъдат назначени двама директори и на другитеосновни направления – "Национални първенства" и "Международна дейност". Това ще се случи, след като бъдат привлечени още партньори, които подобно на Garitage Park да обезпечат новите структури.

"Компетентността и работата в екип са изключително важни условия за успеха на всяка една организация. Необходимо е обаче и да осигурим финансиране, за да имаме основата. За момента не мога да кажа кога би станало това, тъй като предстоят разговори с потенциални партньори", добави Ганев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети